NETA’ya Bakan Varank’tan ödül

ASELSAN – KOSGEB iş birliği kapsamında Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon destek programında ödüle layık görülen NETA’ya Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından ödül verildi.

ASELSAN – KOSGEB iş birliği kapsamında Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon destek programı, ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt’un katılımıyla gerçekleşti. Bir çok firma arasından ödüle layık görülen NETA’ya ödülü, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından Genel Müdür Murat Şengiz’e takdim edildi. Tören SAHA EXPO 2022 kapsamında gerçekleştirildi.

BAYKAR ile NETA İletişim çözüm ortaklığı sözleşmesi imzalanmıştı

Baykar Savunma ile Neta İletişim arasında, AKINCI TİHA Sistemi “Yüksek Frekans Hava ve Yer Data Link Anten Sistemleri” çözüm ortaklığı sözleşmesi imzalanmıştı. İstanbul’un ev sahipliği yaptığı  Saha Expo 2021 fuarında Baykar Program Yönetim ve Sistem Mühendisliği Direktörü Sn. Oğuz ALABAY ve Neta İletişim Genel Müdürü Murat Sengiz tarafından sözleşme imzalanmıştı.

NETA İletişim, telemetri, GNSS, FTS, havadan ve yer veri bağlantısı ve uydu iletişiminin geniş bir uygulama yelpazesine sahip, özellikle anten ve RF ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir tasarım ve üretim şirketidir. Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük savunma, havacılık ve uzay sanayi kümesi SAHA İstanbul tarafından düzenlenen  SAHA Expo Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı; Savunma Sanayii Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı katılım ve destekleriyle düzenlenen, Türkiye’nin yerli üretim potansiyelindeki artışın ve bağımsız üretim gücünün sergilendiği uluslararası bir platformdur. Yüksek teknolojiye sahip ürünlerin sergilendiği SAHA EXPO’da savunma, havacılık, denizcilik ve uzay sanayinde stratejik öneme sahip pek çok ürün ilk kez tanıtımı yapıldı.

Kaynak: DefenceTürk

NETA’ya Bakan Varank’tan ödül Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum