Asisguard’ın gündeminde sınır güvenliği baş sıralarda

Türk Savunma Sanayii’nin dinamik şirketi Asisguard’ın 2022 yılı ajandasında sınır güvenliği var.

Bu alanda yenilikçi ürünler geliştirmeye devam eden Asisguard’ın Mehmetçiğin gözü olan AGGÖZ elektro optik görüş sistemleri, 360° farkındalık sistemiyle yaklaşık bin araç üzerinde hizmet vermeye devam ediyor. Asisguard, sınır güvenliği içerisinde; yol güvenliği, komuta kontrol merkezi, tesis koruma gibi faaliyet alanlarında yeni çalışmalar yürütmeye devam edecek. Güvenlik güçlerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak alanında en iyi ürünleri maliyet etkin şekilde geliştiren Asisguard’ın gündeminde sınır güvenliği baş sıralarda yer alıyor.

Sınır güvenliğindeki önemli nokta olan gözetleme başarısında kameralar konusunda uzmanlıklarını ileri seviyeye taşıdıklarını söyleyen Asisguard Genel Müdürü M. Barış Düzgün, “Modernize edilen bin kara araçlarına entegre edilen AGGÖZ 360° Farkındalık Sistemleri ile alanımızda etkin bir konumdayız. Müşteri taleplerine bağlı olarak AGGÖZ Elektro Optik ürün ailemiz farklı kamera seçenekleri ile hem uzun, hem orta menzilde makine öğrenmesi ve yapay zeka algoritmaları sağlıyor ve büyük veri analizi yapabiliyor. Sayısal ve donanım tasarımı, elektro optik ve elektro mekanik tasarımı, bütün dalga boyları için görüntü işlemeye olanak veriyor. Bu uzmanlık, sınır ve yol güvenliği, tesis koruma gibi alanlar için kilometrelerce uzaklıkta cisim ve nesne tanınmasını sağlıyor” dedi.

Asisguard’ın sınır güvenliği sistem seviyesi çözüm ortaklığında drone ve kameralardaki uzmanlığının da etkinliğini koruduğunun altını çizen Düzgün, “Ülkemizin sınır güvenliği projelerinde edindiğimiz tecrübe ve sağladığımız güven bizi sistem seviyesinde çözüm ortaklığı seviyesine evirdi. Sistem mimarisinde kullanılan Asisguard drone ve kamera sistemleri ile birlikte radar sistemleri, silah kuleleri, fiber optik akustik algılayıcı sistemlerden oluşan, Türkiye’deki önemli firmalarla ortak yürütülen çalışmalarımızla ihracata da katkı sunacak” sözleriyle ifade etti.

2022 yılında yeni ürünler: termal silah ve termal el dürbünü

Düzgün, müşteri menzil ihtiyaçlarına yönelik termal silah ve termal el dürbünü çalışmalarına geçen yıl başladıklarını belirterek, drone ve kamera üzerindeki entelektüel sermayemiz ile gimbal kameralar üzerinde geliştirmelerimiz devam ediyor. Bulut altı irtifada İHA’lar için gimbal kameralar sağladıklarını vurguladı.

Songar’ın Afrika’da sağladığı güven ve başarı Asisguard’a Afrika’nın kapılarını açtı

Songar hakkında da bilgi veren Barış Düzgün, Türkiye’nin ilk silahlı drone’nu olarak geliştirilen Songar’ın kendini tüm dünyada kanıtladığının altını çizdi. Düzgün; “Songar’ın ihtiyaç çerçevesinde entegrasyonuna devam edeceğiz. İhracat serüveni 2022 yılında da devam edecek. Afrika ve Kuzey Amerika sonrasında Güneydoğu Asya ve Doğu Asya’daki görüşmelerimiz olgunlaşmaya başladı. Bu ay içerisinde Afrika’ya teslimatlarımızı gerçekleştiriyoruz. Songarın Afrika’da sağladığı güven ve başarı Asisguard’a Afrika’nın kapılarını açtı.” dedi.

Kaynak: DefenceTürk

Asisguard’ın gündeminde sınır güvenliği baş sıralarda Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum