Canik M2 QCB uçaksavar silahı Malezya ordusunun envanterine girdi

CANiK dünyanın en büyük savunma fuarlarından biri olan Malezya’daki 17’nci Defence Service Asia (DSA) ve National Security (NATSEC) Asia 2022’ye katıldı. CANiK, şirket iştiraki ve entegrasyon devi UNIDEF ile birlikte fuar boyunca bölge ülkelerle çeşitli ön görüşmeler gerçekleştirdi. En dikkat çeken silahlarından CANiK M2 QCB ile Malezya Kara Kuvvetleri’nin envanterine girmiş oldu.

Malezya’daki 17’nci Defence Service Asia (DSA) ve National Security (NATSEC) Asia 2022 Fuarı’nda, CANiK standını başta Malezya ve tüm bölge ülkelerden olmak üzere 20’nin üzerinde delegasyon ziyaret etti. Markanın en dikkat çekici silahlarından CANiK M2 QCB, Türk zırhlı araç üretici firma ile yürüttüğü bir proje ile Malezya Kara Kuvvetleri’nin envanterine girmiş oldu.

Fuar boyunca CANiK markasının çok başarılı bir süreç gerçekleştirdiğini belirten SYS Dış Ticaret Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral şunları söyledi,

 

“Türkiye savunma sanayisinin son dönemde dünyanın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği somut iş birliği projelerinden ve mevcudiyetlerinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Biz de CANiK olarak gerek yaptığımız görüşmeler gerekse silah ihracatımızla ülkemizi dünyada gururla temsil etmeye devam ediyoruz. Malezya’da gerçekleştirdiğimiz projeler de buna güzel bir örnek teşkil ediyor. Türkiye ve Malezya arasında güçlü siyasi ve ticari ilişkiler var. Savunma sanayii alanındaki yeni iş birlikleriyle bunu daha da ileriye taşımak için elimizden gelen her desteği sunmaya hazırız”

Kaynak: DefenceTürk

Canik M2 QCB uçaksavar silahı Malezya ordusunun envanterine girdi Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum