AC Tasarım ve Powell Electronics global distribütörlük anlaşması imzaladı

AC Tasarım, Powell Electronics firmasıyla (ABD) ile global distribütörlük anlaşması imzaladı. 

AC Tasarım, dünyanın önde gelen ara bağlantı, pasif ve elektromekanik komponent distribütörlerinden Powell Electronics firmasıyla (ABD) ile global distribütörlük anlaşması imzaladı. Bu anlaşmayla AC Tasarım ürünleri Powell Electronics tarafından tüm dünyada satılabilecek. TTI-RAYQ, Wiremasters ve Digi-key’den sonra Powell Electronics de AC Tasarım’ın global distribütörü oldu. AC Tasarım bu firmaların distribütörlüğünü yaptığı tek Türk firmasıdır.

Distribütör anlaşması Powell Electronics’in global müşteri ağına VG 96936-10:2007-10, OSCAR onaylı ve NATO-NSN kodlu örgü ürünlerini sunmasını sağlıyor. AC Tasarım, Powell Electronics’in 76 yıllık tecrübesi, iş ağı, müşteri memnuniyetine verdiği önem, yanıt verebilirliği, bu ortaklığın gelecekteki başarısı her iki tarafı da memnun ediyor.

Ortaklık şirket tarihinin önemli bir adımı

Powell Elektronik Fransa/Belçika/İsviçre/Türkiye ve Orta Doğu Satış Müdürü Nathalie Escalle, anlaşmanın önemini vurgulayarak: “AC Tasarım’ın EMI Kablo Ekranlama bilgisi ve yüksek düzeydeki tecrübesi ve bizi, iyi partner yapacak. Birlikte kalite ve hızlı teslimat ile en iyi çözümleri sunabileceğimizden eminim” dedi.

AC Tasarım Yönetici Ortağı Arda Ongören, bu iş ortaklığını şirket tarihinin önemli bir adımı olarak görüdüğünü belirterek şunları ekledi: “AC Tasarım, müşterilerin beklentilerini aşan, yüksek kalitede ve askeri standartlarda EMI kablo ekranlaması çözümleri sunmayı hedefliyor. Powell Electronics’in kalite ve üst düzey müşteri hizmetleri konusundaki itibarı, onları ürünlerimizi dünya çapında dağıtmada bizimle çalışmak için harika bir ortak haline getiriyor.” dedi.

Powell Electronics en büyük distribütörler arasında yer almakta

Powell Electronics, elektronik bileşenlerin ve önemli hizmetleriyle en büyük distribütörleri arasındadır. Odak noktası ve uzmanlığı arasında elektronik konnektörler, anahtarlar, sensörler ve ilgili elektro-mekanik ürünler bulunmaktadır. 76 Yıldır şirket, elektronik dağıtımına özgün bir amaç ve vizyon duygusu getirmiştir.

AC Tasarım 2003 yılında kurulmuş olup Esnek EMI Kablo Ekranlaması, Bakır Bantlı EMI Kablo Ekranlaması, Polyester Örgülü Makaron ve her türlü AA59569 kodlu Bakır Örgüler ve Metal Borulu EMI Kablo Koruması üretmektedir. Üretilen tüm Bakır Örgüler Askeri Standart onayına sahiptir.

AC Tasarım üretim ürünleri, VD / VG Sertifikası ve BUNDESWEHR Sertifikası dahil olmak üzere önemli sertifikalara sahiptir ve ayrıca ürünlerimiz NATO NSN Kodlamasına sahiptir.

 

Kaynak: DefenceTürk

AC Tasarım ve Powell Electronics global distribütörlük anlaşması imzaladı Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum