NGI anti-balistik füzesinin iletişim sistemleri test edildi

Lockheed Martin, kıtalararası balistik füzelerin önlenmesinde GMD’nin yerini alacak NGI anti-balistik füzesinin iletişim sistemlerini test etti

Air Recognition tarafından aktarıldığı üzere Lockheed Martin’in California, Sunnyvale’deki testinde, kıtalararası balistik füzelerin önlemesinde GMD’nin yerini alacak NGI anti-balistik füzesinin iletişim sisteminin uçuş sırasında karşılaşabileceği sert koşullarda çalışabileceğini gösterdi. Test edilen iletişim teknolojisi, önleyici füzelerin karmaşık tehditlere cevap oluşturabilmesinin sağlanması açısından önem taşıyor.

Görsel: Lockheed Martin

Lockheed Martin NGI Programı Başkan Yardımcısı ve Program Yöneticisi Sarah Reeves, “Bunun gibi erken haberleşme teknolojileri, ilerledikçe gelişmemize ve riskleri yönetmemize izin veriyor. Bu aşama NGI ekibinin, Gelişimsel Değerlendirme çerçevemizle uyumlu olarak ilerledikçe dijital sistem tasarımımızdaki kritik teknolojilerin erken ve sıklıkla test prensibini başarılı bir şekilde devam ettiriyor.” açıklamasında bulundu. Lockheed Martin, 2020 yılında yeni bir balistik füze önleme sistemi üzerinde çalıştığını duyurmuştu.

Lockheed Martin’in NGI programı, tasarım ve geliştirme aşaması boyunca çevik geliştirme sayesinde sözleşmeden önce dijital araçları kullanarak dijital olarak doğdu. NGI ekibi, bir hızlı prototipleme desteğiyle yazılım tanımlı radyo geliştirmek için aylar yerine haftalar içinde donanım platformları sağlayarak tasarımın daha hızlı evrilmesini sağladı.

Kaynak: DefenceTürk

NGI anti-balistik füzesinin iletişim sistemleri test edildi Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum