BAE Systems’den ABD Ordusuna yüksek performanslı bilgi işlem merkezleri için destek

BAE Systems, ABD Ordusunun yüksek performanslı bilgi işlem merkezlerini desteklemek için 699 milyon dolarlık sözleşme imzaladı. 

BAE Systems, ABD Ordusuna ait yüksek performanslı bilgi işlem merkezlerini desteklemek için 699 milyon dolar değerinde bir sözleşme imzaladı. Bu bağlamda sözleşmenin 5 yıl geçerli olduğu aktarıldı. Sözleşme kapsamında BAE Systems, yüksek performanslı bilgisayar kullanıcıları için program çapında hizmetler de dahil olmak üzere Savunma Bilgi İşlem Kaynak Merkezi (DSRC) operasyonları, bakım ve yönetim hizmetleri sağlayacak.

Program, ABD Savunma Bakanlığı için süper bilgi işlem yetenekleri, yüksek hızlı ağ iletişimi ve mühendislerinin çok çeşitli odaklanmış araştırma-geliştirme, test-değerlendirme ve satın alma faaliyetleri yürütmelerini sağlayan bir uzmanlık sağlayacak.

Army Recognition tarafından aktarıldığı üzere bu ortaklık, gelişmiş teknolojiyi ABD kuvvetlerinin eline daha hızlı, daha az maliyetli ve daha büyük bir başarı kesinliği ile veriyor. Bu bağlamda sözleşme ABD Ordusu Araştırma ve Geliştirme Merkezi tarafından yürütülecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan BAE Systems Integrated Defence Solutions Başkan Yardımcısı Lisa Hand,

“Ekibimiz, ABD’deki DSRC’lerin paha biçilmez çalışmalarını desteklemek için gereken yüksek performanslı bilgi işlem yeteneklerini onlara sunacak. Bu sözleşme, çözümlerin ve ileri teknolojilerin lider sistem entegratörü olarak Huntsville ekibimizin hükümet ortaklarımıza sunduğu sınıfının en iyisi deneyimi yeniden teyit ediyor.”

ifadelerini kullandı.

Kaynak: DefenceTürk

BAE Systems’den ABD Ordusuna yüksek performanslı bilgi işlem merkezleri için destek Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum