Type 31 fırkateynlerinde Cube sisteminin kullanımı için mutabakat zaptı imzalandı

Cube modüler konteyner sisteminin Type 31 fırkateynlerinde kullanımı için SH Defence ve Babcock arasında mutabakat zaptı imzalandı

Babcock ve SH Defence, gemilerdeki nakliye konteynırlarında ekipmanı barındırarak görev hazırlığını daha hızlı ve daha güvenli hale getirebilecek modüler sistemi kurma fırsatlarını belirlemek için birlikte çalışacak. Cube, gemideki depolama alanına limandan erişim sağlayan yan görev bölmeleri olan gemilere kurulabilir.

Type 31

İngiltere’nin kullanacağı Type 31 fırkateynleri için mutabakat zaptı Babcock’un Rosyth tesisinde Babcock’un Mühendislik ve Teknoloji Direktörü Neil Young ve SH Defence CEO’su Rene Bertelsen ile imzalandı. Cube hava, su üstü veya sualtı gemilerinde çalışmaya uyum sağlayabilir ve mürettebat yola çıkmaya hazırlanırken göreve özel ekipman taşıyan özel nakliye konteynırlarını hızlı bir şekilde idare eder ve gemiye taşır.

Cube sisteminin mayın döşemede kullanımına ilişkin bir illüstürasyon

Babcock Mühendislik ve Teknoloji Direktörü Neil Young mutabakat zaptı için şu ifadelerde bulundu:

“SH Defence ile Mutabakat Zaptı imzaladığımız için çok mutluyum. Cube™modüler taşıma yükü sistemi, müşterilerimize pek çok bariz faydası olan çok heyecan verici bir üründür. Arrowhead 140 fırkateynlerinin doğasında var olan uyarlanabilirliğine görev kapasitesinin modülerleştirilmesini eklemek, birçok uluslararası donanmanın isteklerini destekleyecektir. Akıllı kilitleme ve savrulma sistemleriyle yük modülleri, en yüksek güvenlik seviyelerini korurken eskisinden çok daha hızlı bir şekilde değiştirilebilir. Cube™’un projelerimize getireceği fırsatları ve yetenekleri dört gözle bekliyorum.”

Kaynak: DefenceTürk

Type 31 fırkateynlerinde Cube sisteminin kullanımı için mutabakat zaptı imzalandı Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum