TÜBİTAK MAM’dan Gürbağ Savunma’ya ziyaret

TÜBİTAK MAM Malzeme Teknolojileri Başkan Yardımcısı Dr. Mert Akel ve Kıdemli Başuzman Araştırmacı Doç. Dr. Fehmi Akgün Gürbağ Savunma’yı ziyaret etti

Gürbağ Savunma resmi twitter hesabından ziyarete ilişkin teşekkürlerini sunduğu paylaşımında şu ifadelere yer verdi

“TÜBİTAK MAM Malzeme Teknolojileri Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Mert Akel ve TÜBİTAK MAM Kıdemli Başuzman Araştırmacı-Grup Lideri Sayın Doç. Dr. Fehmi Akgün fabrikamızı ziyaret ettiler. Bu değerli ziyaret için kendilerine teşekkür ediyoruz.”

 

Buna benzer bir ziyaret 19 Ocak 2023’te gerçekleşmişti. TÜBİTAK Başkanı Sn. Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜBİTAK SAGE Müdürü Sn.Gürcan Okumuş ve TUBITAK TEYDEB Başkanı Sn.Mehmet Aslan, Gürbağ Savunma’nın üretim tesisini ziyaret etmişti. Ayrıca üretim tesisinde ki hidrojenle çalışan Hydro-GIDS Sistemi’ni incelenmişti.

Gürbağ Savunma ve Teknoloji, 20-24 Şubat 2023 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de düzenlenen IDEX 2023 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda ürünlerini sergilemişti. Şirket, pan-tilt ve hidrojen itki sistemi alanında milli imkanlarla geliştirdiği özgün ürünleri, katılımcıların ilgisine sundu. Gürbağ Savunma ve Teknoloji’nin IDEX 2023’te sergilemiş olduğu ürünler arasında; GSPT-1030, GPST-DUAL-K, GSPT-PENTA, GSPT-EFE, GSPT-U Tipi Lançer yer aldı. Aynı zamanda fuarda BAE’nin savunma tedariklerinden sorumlu Tawazun Konseyi, Gürbağ Savunma pan-tilt sistemini kendi standında sergiledi.

Kaynak: DefenceTürk

TÜBİTAK MAM’dan Gürbağ Savunma’ya ziyaret Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum