MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası’nda patlama meydana geldi

Ankara Elmadağ’daki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası’nda patlama meydana geldi. 

Ankara Elmadağ’daki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası’nda patlama meydana geldi. Patlamada 5 işçi şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada olay ile ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığı açıklandı.

Ankara Valisi Vasip Şahin olay yerinde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sabah 8.50 sıralarında dinamit lokumu hazırlama bölümünde kimyasal tepkimeden kaynaklı patlama meydana geldi. Çalışan 5 işçimiz maalesef vefat etti. Şu anda savcılarımız konuyu inceliyorlar. Göçük altında kalan herhangi bir işçi yok, çalışanların tamamına ulaşıldı.” 

Türk Savunma Sanayiinden ‘Geçmiş Olsun’ Mesajları

Meydana gelen üzücü hadise sonrası Türk savunma sanayiiden geçmiş olsun mesajları geldi. STM, patlama ile ilgili Twitter hesabında: “Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası’nda meydana gelen patlamada şehit düşen 5 işçimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun.” mesajını yayınladı.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı, “MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası’nda meydana gelen patlamada şehit düşenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.

Kaynak: DefenceTürk

MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası’nda patlama meydana geldi Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum