FNSS ve BMC Power arasında iyi niyet sözleşmesi

TranslateTranslate

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen IDEF’23 kapsamında FNSS Savunma Sistemleri A.Ş ve BMC Power arasında paletli zırhlı araçlar için hibrit güç grubu geliştirme projesi iyi niyet sözleşmesi imzalandı. Bahse konu gelişme FNSS’in resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla duyuruldu.

FNSS Savunma Sistemleri A.Ş. ve BMC Power arasında Paletli Zırhlı Araçlar için Hibrit Güç Grubu Geliştirme Projesi İyi Niyet Sözleşmesi imzalanmıştır. #IDEF23 @bmcpowerresmi pic.twitter.com/AUTrdUErwS

— FNSS Savunma (@FNSS_Savunma) July 27, 2023

 

Fuar kapsamında açıklamalarda bulunan FNSS Genel Müdürü Nail Kurt, FNSS tarafından geliştirilen ağır sınıf İKA GÖLGE SÜVARİ’nin ilk defa Kara Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen tatbikatta silah kulesi ile birlikte kanat aracı olarak yer aldığını açıkladı. Buna ek olarak Kaplan Hafif Tankı’nın yerli aktif koruma sistemi ile donatıldığını açıklayan Kurt, şu ifadeleri kullandı:

“Kaplan Hafif Tankı’nı ASELSAN tarafından geliştirilen aktif koruma sistemi ile donattık. Yeni kullanıcılara maliyet etkin bir hizmet sunmak için görüşmelerimiz devam ediyor.”

 

Bu yıl 16.sı düzenlenen fuarda FNSS standında 12.7 mm SANCAK Uzaktan Komutalı Kule ile GÖLGE SÜVARİ, ASELSAN NEFER Uzaktan Komutalı Kule ile Özel Maksatlı Taktik Tekerlekli Zırhlı Araçlar Projesi kapsamında geliştirilen PARS İZCİ 8×8, Silah Taşıyıcı Araçlar Projesi kapsamında geliştirilen PARS 4×4 ile Samsun Yurt Savunma tarafından geliştirilen 30mm top ile donatılan SANCAK Uzaktan Komutalı Kule, 105 mm Kule ve ASELSAN tarafından geliştirilen PULAT aktif koruma sistemi ile KAPLAN Hafif Tank, FNSS tarafından tasarlanan ve üretilen ÇAKA Uzaktan Komutalı Kule ile ZAHA ve PARS IV 6×6 Özel Operasyonlar Aracını sergiledi.

Kaynak: DefenceTürk

FNSS ve BMC Power arasında iyi niyet sözleşmesi Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum