Avustralya, Bushmaster TTZA’nın elektrikli sürümünü tanıttı

Avustralya, Bushmaster 4×4 taktik tekerlekli zırhlı aracının elektrik tahrikli sürümünü Chief of Army Symposium’da tanıttı

Army Recognition tarafından aktarıldığı üzere, Avustralya Bushmaster taktik tekerlekli zırhlı aracın elektrik tahrikli yeni sürümünü tanıttı. Avustralya Savunma bakan yardımcısı sayın Matt Thistlethwaite, Bushmaster’ın elektrikli sürümü ePMV’nin ‘ordunun geleceğe hazır olma’ çabalarının önemli bir parçası olduğunu söyledi. Thistlethwaite,

“Avustralya tarafından tasarlanan ve üretilen araçların ateş altında güvenliğini sağlayan araçlarda büyük başarı gördük ve yeni ePMV bu geleneğin bir sonraki yenilikçi aşamasını temsil ediyor. Bu ePMV, elektrikli araçların özellikle içten yanmalı muadillerine göre daha sessiz olma avantajını savaş alanına getiriyor ve saha denemelerinde performansını görmek için sabırsızlanıyorum.”

ifadelerinde bulundu.

Maksimum 100 km menzili sağlayan bir bataryadan güç alan ePMV, 300 km’ye kadar menzil sağlayan daha büyük bir pille de üretilebilir (Resim kaynağı: Avustralya Savunma Bakanlığı )

ePMV, Avustralya liderliğindeki teknolojiyi, endüstri ortaklıklarını ve inovasyonu bir araya getiren üç günlük bir etkinlik olan Chief of Army Symposium’da sergileniyor. Bakan Yardımcısı Thistlethwaite, sempozyumun Avustralya Savunma Kuvvetleri personeline ve endüstri ortaklarına ‘Geleceğe Hazır’ Orduyu desteklemek için en son teknolojiyi uygulama şansı vereceğini söyledi.

“Bugün tüm dünyada gördüğümüz gibi, modern askeri personel görevlerine makinelerle katılıyor. Bu sempozyum, Ordu’nun yeni ve gelişmekte olan teknolojileri keşfetmek için endüstriyle birlikte çalışmasına olanak tanıyor.” dedi. “Avustralya endüstrisini ve işlerini desteklerken Avustralya Savunma Kuvvetleri için yenilikçi avantajlar yaratarak bu teknolojilerin keşfedilmesini ve geliştirilmesini desteklememiz hayati önem taşıyor.” açıklamasında bulundu.

9-11 Ağustos tarihleri ​​arasında Adelaide’de gerçekleştirilen sempozyum, Ordu İnovasyon Günü, Ordu Gelecek Forumu, Ordu Robotik Fuarı ve Ordu Kuantum Teknoloji Yarışması’nı içeriyor ve endüstri, akademi ve ADF’yi bir araya getiriyor.

Kaynak: DefenceTürk

Avustralya, Bushmaster TTZA’nın elektrikli sürümünü tanıttı Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum